BMWPhotoCamp: arta fotografiei auto și cele mai noi modele bavareze

bmw-chindris-autoexpert.ro-4

BMW România a organizat un eveniment inedit în care a strâns cei mai buni fotografi din domeniul auto și cele mai noi modele BMW într-un cadru de poveste pentru a explora arta fotografiei auto.

BMW România a organizat o experiență de iarnă în regiunea Harghita și Covasna pentru șapte dintre cei mai buni fotografi din domeniu auto din România. În fața lor au fost cele mai recente modele BMW: X5, X6, X7 și noul BMW Seria 4 Coupe.

BMW și arta fotografiei auto

Fotografii au avut libertate completă și au creat cadre specifice ce sunt oferite pentru publicare în scopuri editoriale, dar care vor face parte și din cadrul unei expoziții găzduite de rețeaua de dealeri BMW din România.

bmwphotocamp-romania-autoexpert.ro

Au răspuns invitaţiei şapte profesionişti care aduc împreună peste 100 de ani de experienţă cumulată în domeniu. De altfel, România are o tradiţie bogată a fotografiei auto, cu un prim nucleu format la finalul anilor ’90 cu proiectul agenției Freelancer, aparţinând unuia dintre pionierii în domeniu, Dan Beşliu. Cei şapte fotografi au colaborat de-a lungul timpului cu toate publicaţiile auto importante din România, de la AutoPro, auto motor şi sport, AutoBild, AutoExpert sau 4x4Adventure, până la TopGear, Supercar sau WhatCar. De asemenea, au în portofoliu şi alte proiecte, aşa cum sunt fotografia în domeniul modei, reportaj sportiv, streetphotography şi au semnat colaborări cu mărci importante de automobile la nivel internaţional, precum Porsche sau Mercedes-Benz.

bmw-paraschiv-autoexpert.ro-3

Cei șapte fotografi sunt: Radu Chindriş, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu, Andrei Toboşaru.

Alături de fotografi a fost prezent și artistul Adrian Mitu, cel care imortalizează mașinile în picturi unde folosește cafeaua ca pigment.

Galerie foto Bogdan Paraschiv

Galerie foto Adrian Cobzașu

Galerie foto Radu Chindriș

Galerie foto Mihai Dăscălescu

Galerie foto Ciprian Mihai

Galerie foto Dragoș Savu

Galerie foto Andrei Toboșaru

Via BMW România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top