Fiat Topolino modificat pentru sezonul estival

Fiat Topolino Castagna AutoExpert

Carrozzeria Castagna prezintă interpretarea sa a modelului Fiat Topolino. Gioacchino Acampora a ales micuța mașină electrică pentru a crea o versiune specială în două versiuni distincte: scurtă și lungă.

 

Prima rămâne fidelă dimensiunilor originale ale Fiat-ului și costă 25.000 de euro + TVA pentru transformare, în timp ce a doua adaugă un compartiment posterior și costă 35.000 de euro (la care trebuie adăugat și TVA).

Fiat Topolino Castagna AutoExpert

Noile elemente ale caroseriei sunt imprimate 3D. Modificările aduse structurii modelului Topolino sunt realizate din aluminiu de înaltă rezistență, astfel încât să garanteze siguranța necesară fără a afecta prea mult masa totală. Pe de altă parte, toate elementele caroseriei sunt realizate cu ajutorul imprimării Organic 3D: un proces dezvoltat exclusiv chiar de Castagna, care implică utilizarea carbonului.

 

Lemn și materiale nautice

 

Cu ușile laterale eliminate, Topolino are praguri ridicate care protejează și împotriva stropilor de apă. Un roll-bar este, de asemenea, instalat la bord și există un cadru de susținere pentru acoperișul din țesătură impermeabilă, combinat cu protecții laterale transparente. În conformitate cu tradiția, Castagna folosește lemn masiv pentru a-și înfrumuseța modelele: clienții pot alege diverse combinații de mahon, tec, lămâiță, stejar și wenge.

Fiat Topolino Castagna AutoExpert

La varianta lungă, au fost adăugate dulapuri pe părțile laterale și o consolă suplimentară de 30 cm în spate. Acesta din urmă are o parte superioară din lemn de tec și un compartiment de bagaje inferior suplimentar.

Grad ridicat de personalizare

 

Fiat Topolino Castagna AutoExpert

În ceea ce privește vopseaua, clienții pot alege între culorile pastelate clasice și variante opalescente speciale, care vor fi combinate cu nuanțe contrastante pentru pasajele roților și accesoriile față și spate. Personalizarea se extinde și la capacele roților, culoarea interiorului din piele nautică și fibrele vegetale țesute. Opțiunile personalizate includ, de asemenea, un coș din răchită pentru tabloul de bord, un volan din lemn, jante din aliaj cromat și o podea din plută sau placaj marin.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top