“Nu cumpărați Dacia Logan rulată!” Nemții avertizează

Dacia Logan MCV

Nemții au testat Dacia Logan rulată ca să vadă dacă merită achiziționat în locul uneia noi. Jurnaliștii de la Die Welt avertizează: este riscant să cumperi un Logan second hand.

Motivul este că mulți dintre proprietari se bazează pe natura robustă a mașinii și nu o întrețin așa cum trebuie.

“Logan este o super-afacere doar atunci când îl cumperi nou”, scrie Die Welt. Nemții sunt convinși că aceia care au buget redus, ar trebui să se îndrepte spre modelele altor brand-uri, care se devalorizează mai mult de-a lungul timpului, spre deosebire de mașina construită la Mioveni.

“Raportul TUV oferă rezultate dezastruoase pentru Dacia Logan, din simplul motiv că proprietarilor nu le place să facă revizii sau să repare mașina. Puțini proprietari arată că țin cu adevărat la mașina lor, iar acest lucru se răsfrânge asupra vehiculului”, notează Die Welt.

Nemții le recomandă celor care își îndreaptă atenția spre o mașină la mâna a doua a brand-ului Dacia să fie atenți la o serie de elemente extrem de importante, cum ar fi suspensia și direcția, care tind să aibă probleme în timp, dar îi liniștesc pe actualii și viitorii posesori: “Șanse mici să ruginească”.

Cum a câștigat Dacia războiul cu ceilalți producători pe piața din România?

“Sistemul de evacuare este predispus la probleme, iar mulți proprietari au raportat că parbrizul se zgârie foarte ușor”, au explicat jurnaliștii germani, care anunță că Logan nu este printre cele mai longevive modele.

Aceștia sunt covinși că achiziționarea unui Logan second hand nu este neapărat o economie, pentru că proprietarii vor fi nevoiți să investească sume considerabile pentru a-și repara mașina.

Nemții au însă, cuvinte de laudă pentru spațiul interior asigurat pasagerilor, dar și pentru portbagajul care ajuge la 1.518 litri cu bancheta rabatată. Au însă de reproșat prezența plasticelor tari la bord.

Pentru moment, locuitorii din mai multe state europene nu pot cumpăra decât Dacia Logan la mâna a doua. Modelul a dispărut fără urmă din configurator în state ca Germania, Austria sau Italia. Află motivul aici >>>

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top