Salonul Auto de la Geneva nu mai e doar salon auto. În ce se transformă?

Salonul Auto de la Geneva

Salonul Auto de la Geneva de anul viitor schimbă regulile jocului. “Va fi un salon atractiv și interactiv”, promit organizatorii, care vor le vor oferi celor care trec pragul centrului expozițional, teste cu noile mașini electrice, dar și o platformă digitală extinsă.

Cea de-a 90-a ediție a Salonului Auto de la Geneva va fi cea mai modernă de până acum. Organizatorii fac deja eforturi în acest sens, deși mai sunt aproximativ 10 luni până la evenimentul care are loc an de an în Elveția.

Top 10 supercaruri la Geneva 2019

Astfel, Salonul Auto de la Geneva va încerca să-și surprindă oaspeții cu o serie de concepte inovatare, care poartă denumirile  “GIMS Discovery”, “GIMS-Tech” și “GIMS-Media Days”.

“Scopul nostru este de a transforma o vizită la Salonul Auto de la Geneva într-o experiență completă, atât pentru iubitorii de mașini, cât și pentru cei pasionați de tehnologie, pentru profesioniști, dar și pentru cei interesați de automobile, indiferent de vârstă”, spune președintele evenimentului, Maurice Turrettini, care subliniază faptul că producătorii auto de tradiție vor fi, în continuare, primiți cu brațele deschise.

Top 10 modele la Geneva 2019

Conceptul GIMS Discovery presupune electromobilitatea și implică, în premieră pentru Geneva, un program de test drive, pe durata a 13 zile. În cadrul programului, vor fi disponibile supercaruri cu emisii zero, prototipuri, dar și modele de volum, venind astfel în întâmpinarea noilor reglementări extrem de stricte privind emisiile de dioxid de carbon.

GIMS-Tech îi aduce pe vizitatori față-n față cu o serie de companii din domeniul tehnologiei și din domeniul serviciilor de mobilitate, eliminând astfel barierele care restricționau un salon auto la expunerea modelelor auto.

În același timp, GIMS Media Days va include și decernarea mult-râvnitului trofeu “Car of the Year”, dar și dezvăluirea noilor modele, discuții și interviuri cu reprezentanții granzilor auto.

Marele eveniment de la Geneva își va deschide porțile pe 5 martie și își va lua adio de la vizitatori zece zile mai târziu. Termenul limită de înscriere pentru potential expozanți este de 1 iulie 2019, așa că vom afla, în curând, numele tuturor participanților.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top